Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninová tlačenka

Zpět
  • Autor: Gogosek
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 14.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 2835 kJ

Bílkoviny (g): 56, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 56, SAFA (g): 11, Cukry (g): 44, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 203 kJ

Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.1, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Uvařená vajíčka a okurky nastrouháme na struhadle, na hrubo. Cibulku a sýr nakrájíme na jemno. Vše dáme do mísy a přidáme sterilovanou zeleninovou směs. Zvlášť si smícháme bílý jogurt, hořčici a dochutíme solí a pepřem. Želatinu uvaříme podle návodu (můžeme použít nálev ze zeleniny), necháme chvíli vychladit a smícháme s jogurtovou směsí. A přilijeme do zeleninové směsi a pak vše nalijeme do srnčího hřbetu vyloženého potravinovou folii. Necháme nejlépe do druhé dne vychladit.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

22. 08. 2015 18:04
Dalo by se to udělat z agaru? Ze želatiny jde vepřová pachuť.
22. 08. 2015 16:53
S majonézou ji znám, ale s jogurtem to bude lepší, myslím pro hubnutí :-D
29. 08. 2013 17:25
Tak to také zkusím
29. 08. 2013 15:45
Také ji mám ráda :-)))
29. 08. 2013 15:39
Dneska jsem ji zkoušela znova :-)
24. 08. 2013 19:34
Tuhle tlačenku dělám často, ale bez sýra a hořčice. Takže příště budu dělat podle tohoto receptu, protože tlačenka bude určitě mít ještě lepší a výraznější chuť ! Díky za inspiraci !

Naši partneři